RSS Flöde

Ta chansen att lyssna idag kl 11.03 på P 4


Idag kl 11.03 prick, på P 4,
 så är det minnesprogram om Marcus i Furudal som gick bort i maj. Han blev bara 14 år, tidigare har det sänts program med honom och han har även blivit inspelad för film om just MOBBING.

Nu kan ingen säga efter alla månader vad som orsakade branden och en av förklaringarna som framkommit i utredningen, är att en grill ska ha stått på en soffa på altanen. ?????

Eller????

Hans föräldrar hävdar att den stod ute på stenhällen och eftersom en släkting och hans pappa satt på altan efter middagen, så borde dom ha kännt ifall grillhelvetet blivit kvarglömt på SOFFAN ???

Man ska inte tro att allt ordnar sig ifall man råkar illa ut, varken när det gäller polis, läkare, utredningar, skola, samhälle eller försäkringar. Inget ska vara enkelt och ifall man redan är utsatt för ett trauma så är allt extra påspädande arbetsamt.

Hans namn var Marcus glöm honom aldrig

 

Jossans bild från begravningen.

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

 1. Hans namn var Marcus, jag glämmer inte hans namn!Hur är det med nepotismen i länet där det brann?

  Svara
 2. Jag glömmer inte Markus!

  Svara
  • det som är så speciellt med honom var hans ork och hans snälla personlighet och vuxna tänkande, sen även att han spelades in på både film och för radio vilket gör att vi verkligen kan ta in hur hemskt det var..

   Svara
 3. Jag blir väldigt sorgsen när jag läser din berättelse. Hur kan det vara möjligt att det får gå till så här mot ett BARN, fruktansvärt och som vanligt tar ingen på sig skulden utan skyller ifrån sig. Hoppas det kommer fram vad som verkligen hände och att Marcus en dag får upprättelse, för sent tyvärr, han fick sätta livet till för att slippa ifrån sina mobbare.Vi vuxna måste bli bättre på att ryta ifrån när någon far illa, allra helst skolpersonal som måste öppna sina sinnen och se vad som sker.Kram till Marcus och han familj.

  Svara
  • väldigt vanligt att mobbade skyller ifrån sig det är få barn som tar på sig skulden att dom gjort nåt elakt eller dumt.att säga förlåt är ett starkt ord

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: