RSS Flöde

Men GRATTIS då !

Vi är hemma hos Ullis och ska gratta henne på födelsedagen. Hon är lite trött efter gårdagens festande och lyckades *kasta* tårtan rakt ner på golvet. Linnea är först ner och försöker rädda vad som räddas kan.

 

tårta1.jpg

Det är gott ! säger Linnea som drog 2 nävar av tårtans mitt och hon var den enda som åt av blåbärstårtan. Så vi får lita på hennes ord om att den var god.

tårta.jpg

En sak är säker hon är inte petig i maten längre.

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

  1. HAHAHAA vilken olycka då

    Svara
  2. Så kan det gå. Men en del amnade i ansiktet ändå, det var tur. Uno

    Svara
  3. Hej!Du är ju med i Stora Bloggprisets panel och här kommer ett tips till dig.Ta gärna en titt på vår videoblogg som kanske är Sveriges största med över 1200 filmer på Youtube. Videoblogg finns inte som kategori, men det skulle utan tvekan hamna under kategorin ”Nöje & Kultur” eftersom det vi ägnar oss åt är nöjen och kultur i allra högsta grad. Vi filmar endast gratisevenemang i Stockholm, publicerar på Youtube och skriver lite om det i vår blogg. Sedan bloggen startades för ca två år sedan har filmerna visats över 2,5 miljoner ggr världen över. Varje dag visas filmerna i genomsnitt 2000-3000 ggr. Målet med bloggen/filmerna är att sätta Stockholm på världskartan vad gäller kultur, och då gratiskultur i synnerhet.Här är vår blogg:http://www.gratisistockholm.nu/videoblogg.aspxHär är våra filmer:http://www.youtube.com/user/gratisistockholmTack på förhand!MvhAndersGRATIS I STOCKHOLM

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: