RSS Flöde

befria dom stackars föräldrarna och ge barnen ett nytt bättre liv hos människor som vill ha dom

Herregud befria föräldrarna från det hemska barnet och låt oss vara tacksamma att det inte är deras eget tillverkade barn.

Vad hade dom gjort då?

Tror vissa föräldrar verkligen att man kan ha bytesrätt eller ånger vecka? Då kan dom lika gärna köpa en sommarkatt. Inte ens sommarkatternas öden på hösten accepteras av människor med empati.

Någonstans finns en mening med att dessa två grottmänniskor inte kan skaffa ett eget tillverkat barn.

Låt istället vuxna människor som verkligen vill adoptera ett barn och se det som sitt eget få chansen till ett familjeliv.

En annan galen familj i Sverige använde brutala metoder för uppfostran kallade dom det för. Dom slog barnen med träpinne eller tvingade dom att sitta en hel natt på golvet även att stå på ett ben.

Tänk vilken uppväxt vissa barn får, deras verklighet blir våran tidningsartikel i några sekunder medans dom får leva med skador psykiskt och fysiskt efter vad vissa omogna människor utsätter dom för.

office-prank-16-toilet-seat.jpg

Vissa barn får tyvärr en fruktansvärd uppväxt

Tillagt under kvällen:

Erica om samma ämne

ABC news med föräldrarna 

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

 1. Konstigt , för de såg inte ut som grottmänniskor.Men det är väl som vanligt den svenska melodin.Döm någon innan du vet hur allt ligger till. 🙂

  Svara
  • skrattar gott ser nog mer grottmänniskan som en människa som typ reptilhjärnan. Typ vi köper ett barn ups barnet är inte friskt vi lämnar tillbaka barnet. Detta har även hänt i Sverige för några år sen. Dec innan jul för ca 5-6 år sen kom det fram att Kalim adopterad av läkar par i Sverige åkt tillbaka några år efter för att lämna tillbaka honom för att han var *jobbig* dom hade då fått ett eget barn.Jag och *P* pratade då mycket om vi skulle adoptera honom. Kalim var van med Sverige och blev sen adopterad av ett annat svenskt par som tur är. Vad jag hört har han det bra nu.

   Svara
 2. Ärligt, skulle du adoptera ett barn med grava empatiska störningar, potentiuelt pyromaniska tendenser och som dessutom har problem med självkontroll och agresivitet. Trots allt så finns det en god möjlighet att du eller personer du brry dig om blir skadade för att inte tala om risken att oskyldiga skadasm, vilket i USA kan leda till en ytterst dyr rättsprocess. Dessa ”grottmänniskor” följer bara sin mest grundläggande instinkt vilket är att skydda sin egen familj. Fast det är samtidigt sant. Detta är en stor ekonomisk merkostnad att ge detta barn den vård han behöver och med tanke på att hans bakgrund var kännd är jag säker på att ”grottmänniskorna” fråga om han var frisk just på grund av att det är vanligt med störningar elle rhandikapp om modern missbrukat under greviditeten eller om föräldrana varit missbrukare under en längre tid. Ärligt, jag står på deras sida i detta. Det är inte fråga om ett barn med fel hårfärg och ett tandlöst leende utan en potential riskfaktor som vid en ”värsta scenario”-Bild kan komma att leda till ett eller flera dödsfall. Och en trejde sak… Om dom fick ett löfte fråm byrån att barnet var friskt så är det falsk varu eller tjänstedeklaration. Här är pojkens. Within a year of the adoption, the Wescotts told the Tulsa World, the child was diagnosed with reactive detachment disorder, disruptive behavior disorder, major depressive disorder, post-traumatic stress disorder and fetal alcohol syndrome.

  Svara
  • Så här tycker jag. Ifall man adopterar ett barn så förbinder man sig att vara förälder och älska det barnet och hjälpa det som att det vore ens eget.=Ifall det var ens egen födda barn, vart lämnar man det då?Att ens gå och adoptera ett barn som är 9 år och inte tro att den har haft ett liv med problem eller upplevelser. Är inte det ointelligent?Barnet måste givetvis få vård även jag har läst på om det spec fallet.http://abcnews.go.com/GMA/tony-melissa-wescott-oklahoma-return-adopted-son/story?id=9387389

   Svara
  • Dom är trots allt i USA och där går det att stämma vem som helst. Dom borde kunna stämma för att inte all fakta kommit fram och därmed betala för behandling och merkostnader. Men som sagt troligen är läget kört för bägge parterna.

   Svara
 3. Hej Barbamamma:)!Det blir garanterat problem om man adopterar ett såpass stort barn med den bakgrunden, och det borde de fattat från början. Blivit upplysta om när de tog honom till sej. I.o.f.s kan man väl tycka att de borde ha honom kvar. Men han har uppenbarligen inte fått den hjälp han för flera år sen borde fått. Såg ett program på TV för ett tag sen (dr Phil om farliga barn) om familjer med barn som var fullständigt livsfarliga. Det var deras ‘egna’ barn som fötts med hjärnskador som gjorde dem som du beskriver pojken i första länken. Föräldrarna var tvungna att sova i pass, eftersom mamman vaknat en natt av att pojken stod med en stor förskärare och skulle hugga henne i sömnen! Han hade huggit förr, plågat husdjur och tänt eld här och där. Han var som ett vilddjur. Detta var videoinspelat, eftersom föräldrarna ville ha bevis. Pojken försökte döda sin lillasyster och mamman (som var hemma med barnen) var tvungen att ständigt hålla dem åtskijda. Precis så brukar en blivande psykopat bete sej som barn. Det är sorgligt att se. Föräldrarna var livrädda hela tiden för vad han skulle ställa till med och inget dagis tog emot honom, eftersom han skadade andra barn..Till slut fick de hjälp av en av de 2 barnpsykiatrer som fanns i USA (ett land med nära 300 milj. invånare) som klarade av såna barn.Att den här familjen som adopterade 8-åringen vär rädd för honom är inte bra för varken dem eller pojken. De måste ha superproffessionell hjälp. Annars har jag en viss förståelse för deras uttalande. Även om det gäller ett barn.Önskar dej ett GOTT NYTT ÅR!KramKao

  Svara
  • Du har så rätt i det du skriver. I slutändan så tror jag inte att pojken får någon stabil uppostran hos den familjen man måste vara otroligt proffsig för att kunna hjälpa det barnet.

   Svara
 4. Tycker mest att det är tragiskt. Dom ville säkert älska pojken och sedan lyckas dom inte. Det är svårt att uppfostra och leva med barn, man gör så gott man kan och hoippas på det bästa. Som biologisk förälder har man fördelen att för de flesta av oss så slås vi av kärlek vid förlossningen och sen håller den kärleken i sig genom livet oavsett vad barnet gör. De föräldrar som adopterar har nog större svårigheter att orka när allt blir kaos och svårt runt barnet. Deras relation bygger ju till stor del (tror jag, vet inte alls) på ömsesidighet och om barnet har så svåra problem som den här pojken verkar ha, så att de är rädda för sin fysiska säkerhet är det nog en väldigt tragisk och svår situation. De borde få massor med stöd och hjälp att hitta en bra lösning för alla inblandade.Om de är ”normala” känner de nog väldigt stor skuld och skam och har nog våndats oerhört innan de tog det här steget. Även biologiska föräldrar söker hjälp och fosterhem om de inte orkar eller förmår ta hand om sitt barn. Ibland är livet för svårt för oss och jag tycker inte man behöver lägga ytterligare sten på bördan.

  Svara
  • Fast jag har sett på nära håll att man kan älska sitt *barn* innerligt även om det nte är biologiskt.Min *P* har funnits i Jossans liv sen hon var 2 år. Han har aldrig vikit en tumm från hennes sida alltid sett till hennes bästa. Alltid sett sig som pappa och när det har varit knöligt så har han alltid sett det som att hans barns ska ha det bra. Människor som adopterar kan längta mer och gå igenom mer sorg innan dom äntligen får sitt barn som dom hela tiden velat ha. Vissa blir bara med barn och önskar inte ens. Dom kan även bara med sin anblick älska sitt barn mest i hela världen så människan är egentligen märklig.Sen finns det föräldrar som både föder/adopterar barn och skiter i vad som händer dom tror att allt löser sig och att samhället har en skuld att uppfostra deras barn. Både skola, dagis osv…

   Svara
 5. Världen har blivit så sjuk. Stackars barn. När ska världen förstå att vi alla måste hjälpas åt med barnen för att få ett välfungerande samhälle?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: