RSS Flöde

Sökes medarbetare

d4ee31029bba228e.gif

Finnes arbete på Försäkringskassan eller  AF

 

Du skall göra:

 • Ha kundkontakt
 • Prata i telefon
 • Se engagerad ut
 • Ge råd som är i vårt perspektiv, utan att ge för bra råd

Du som sökande skall vara

 • Flexibel = vi ändrar riktning och regler hela tiden efter regeringens politiska ombyten
 • Vara förstående utan att ha känslor = spelar ingen roll vad som hänt vi följer direktiven
 • Vara empatilös = annars har du inget här att göra
 • Vara nogrann = så nogrann att pengar inte betalas ut för fort.
 • Principfast = in i döden

Ansökan skickas till:

Arbetsförmedlingens chef eller Försäkringskassans chef.

Adress:

Nämraste psykakut.

Vi förväntar oss ditt största engagemang för vår nuvarande personal =(försäkringskassan) kommer med stor sannolikhet att bli arbetslös inom en snar framtid. Mvh Politiska utredare !!

Idioti nr 1

Idioti nr 1.1

Beslut som är varmt och skönt i brallan i början men som efter en stund sprider en kall känsla.

Idioti nr 1.1.1 

Madonnan om samma ämne

 

Som en vän sa till mig en gång:

”Jag ville anställa personal, men anställde en människa”

 

frskringskassan_46242480.jpg

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

 1. Jag tror att det är ganska tufft att jobba där under såna regler… Men visst är det helt uppåt väggarna att inte ta hand om människor i nöd bättre!

  Svara
  • Nr 1 situationen är helt sjuk. Politiker tar ett beslut för att det låter bra under valet. Sen ska andra människor göra eländet åt dom. Sen nr 2 så har vi dilemat dom som VERKLIGEN vi inte vill få ut i arbetslivet. Vem vill ha en lokförare som är RIKTIGT psykiskt ostabil? Eller en läkare som är i så risigt skick att den skriver ut mediciner i höger och vänster takt utan rätt diagnos. Eller en polis som osv. osv.

   Svara
 2. Antagligen är det tufft att arbeta under sådana former,det är hela systemet som måste förändras.Men tyvärr sitter det för många regelryttare med noll kompetens att vara flexibel,empatisk att kunna möta människor i kris,för det är det ju för dom flesta när man kontaktar F-kassan kris.

  Svara
  • Absolut världens sämsta yrke just nu torka bajamaja måste vara bättre. Men endå finns puckon som ringer sjuka *döende* och säger – När har du tänkt börja arbeta?

   Svara
 3. Jag jobbar på Försäkringskassan. Jag tycker också att den här regeln som kommit till uttryck i detta fall är omänsklig. Tidigare fanns det Kammarrättsdomar enligt vilka man kunde göra undantag från den här lagparagrafen (att man som arbetslös måste anmäla sig på AF innan man kan få sjukpenning för de första 14 dagarna i ett sjukfall). Men sedan kom en Regeringsrättsdom som sa att så som den här lagparagrafen är skriven så lämnas inget utrymme för att ta hänsyn till ORSAKEN till att man inte anmält sig till Af. Regeln ska tillämpas utan undantag enligt denna dom. Försäkringskassan har därefter varit tvungen att följa Regeringsrättens utslag. Vi har naturligtvis som personer inte något emot att göra undantag, där vi så tycker. Men enligt Regeringsrättens dom finns inga undantag. Därför måste FK överklaga domen för att eventuellt få ett nytt prejudikat att följa. Vi är tjänstemän. Vi har ingen rätt att sätta oss över en prejudicerande dom i Regeringsrätten. Ni som kritiserar oss anställda på FK -börja ta reda på vad lagreglerna säger – det finns många regler som är stelbenta och skulle behöva ändras. Gå på dem som har makt att göra det. Men det är väl lättare att slå på oss tjänstemän, än på dem som har stiftat lagarna?

  Svara
  • Det går alltid att förklara för en människa att *reglera kräver det här MEN JAG SJÄLV råder dig att göra så här*Men av erfarenhet av paragraryttare som tar chansen att bete sig osmakligt så gör inte alla den medmänskliga yttrandet.Jag anser att mitt inlägg säger *det här är helt jävla sjukt* lika mycket som mitt inlägg även visar att *ni har det inte lätt med dom nya reglerna*Jag själv är förvånad över att inte fler har protesterat mot vad som håller på att ske. Men sen är tidpunkten politiskt rätt. Nån dag innan jul och nån dag innan beslutet träder i kraft så att ingen hinner klaga. Nä fy fan för er politiker ni vet inte vad ni drar fram just nu.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: