RSS Flöde

Gode gud måtte jag överleva hela hennes ungdomsperiod utan att få men

 

Linnea vill flytta !!

Hennes elaka mamma vägrar låta henne få en tungpiercing. Förra året så fick hon en näspiercing för att hon argumenterade som ett automatvapen.

Fakta: Linnea vs automatvapen
Vapnet vs Linnea skjuter både semi och automat vilket gör att du inte behöver ladda om mellan varje skott som avfyras. Levereras komplett med massor av tillbehör som t.ex. batteriladdare och ett 7,2V batteri, rödpunktssikte, laser, lampa, skyddsglasögon, snabbladdare, front grepp, ljuddämpare=funkar endast vid full belåtenhet, vapenrem samt magasin med plats för 48 skott. Vikbar kolv. Inställbar hop-up. = man får aldrig luft mellan meningarna


Beskrivningen är på en G36 men skulle lätt överenstämma med min Linnea. Ena skottsalvan efter den andra utan avbrott. Hon skulle lätt kunna fredsförhandla i mellanöstern ingen skulle få en syl i vädret och alla skulle tro att krigen skulle vara avslutade för ingen orkar hänga med i hennes argumentation.

arne01.gif

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

 1. Pust, inte samma sak igen.. Puh. Men min lilla dotter (numera otäckt vuxen) fixade en liten i naveln ändå. Hade gud velat att vi skulle ha plåt i kroppen skulle han fixat det. Värst är de ställen ungarna vill ha sina grejer på och i. Tungan är det minsta… Stå på dej. Arguementet är att en dag kommer den som inte har nån piercing eller tatuering att vara häftigt unik!!! Uno

  Svara
 2. PS. Heter det argumentation i det fallet? Heter det inte (för en gångs skull) arg umentation. DS

  Svara
 3. Lider med dig! Att tampas med en bångstyring tonåring är något av det jobbigaste livet bjuder på!Stå nu på dig, så mycket du orkar! Ger du efter i detta, så har ni ändå snart en ny diskussion om någon annan sak, eftersom det ingår i slitandet av navelsträngen att hävda sig mot sina föräldrar.

  Svara
  • hon tog ur näspiercingen för att kunna säga att jag har ingen.. – Jaha sa jag.Nu sitter näspiercingen i igen för hon insåg att nån tungpiercing blir det inte.

   Svara
 4. Det finns en bok av Johan Cullberg, Kris och utveckling, Där fann denna tröstesamma upplysning, för en evighet sedan, när mina barn var tonåringar; Ju starkare banden mellan förälder och barn har varit, desta hårdare måste barnet slita för att komma loss och bli en självständig individ! Tröst är det också, att efter tonårstiden kommer barnen oftast fram till, att även om de inte har perfekta föräldrar, så är de egna föräldrarna ändå ganska bra – ofta bättre än kompisarnas.Att jämföra med ”Alla andra får för sina föräldrar! Det är bara ni som….!”

  Svara
  • kan nog stämma bra. Jossan och jag hade en del arg.umentation som Uno kallar det. Men Linnea hon är som en kulspruta kanske för att hon och jag varit själva så mycket.

   Svara
 5. Herr och/eller Fru S

  Mest imponerad av att du beskriver en G36//Herr S

  Svara
  • tack… men min dotters argumenation passar skrämmande bra med i beskrivningen när hon såg inlägget så skratta hon. Tur hon har humor.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: