RSS Flöde

Skitrent sa fisken

Postat den

DSC00268.JPGDet är nog helt fantastiskt i Enköping har vi nog Sveriges renaste hamn, ja inte för att ån är muddrad eller att man kan se ner till botten. Cyklarna och skiten som ligger på botten är fortfarande kvar. Däremot så fick en politiker i vår by för sig att båtarna i hamnen skulle bort eftersom det såg inge fint ut.

Så nu är vår hamn ren….. från båtar

2882.jpg

Annonser

Om barbakvinna

skriver om min vardag som ibland går i 190 km/h bjuder på det mesta.

»

  1. ni får väl de politiker ni röstat på. jag skulle röstat på andra om jag bott i enköping. men ni har fina parker kommer och tittar på dem när det grönskar. då fikar vi vid de blå parasollerna./ kram snobben.

    Svara
  2. Bikterfy® har skapats för ungdomar och är till för målgruppen 13-24 egentligen, men vi har fått stor efterfrågan och tagit bort åldersgränsen, därför få ALLA vända sig till oss. Sajten är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy® är öppen för alla och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: